Flexibele inzet mét de zekerheid van vaste uren.

Wij zijn op zoek naar collega’s! Wil jij werken binnen ons Flexplein en je (recente) ervaring binnen de verstandelijke gehandicaptenzorg verder ontwikkelen? Als Flexkracht vindt jouw inzet plaats binnen verschillende locaties maar wel binnen eenzelfde ondersteuningsprofiel, namelijk de VG (verstandelijk gehandicapten). Dit is een heel breed profiel, waarin de doelgroep varieert tussen EVB, MVB en/of LVB. Hierbij proberen wij altijd een match te maken passende bij jouw opleiding, kennis, ervaring en persoonlijkheid.

Waarom werken als begeleider binnen ons Flexplein
Jij wil je nog niet binden aan één vaste groep, maar laat je graag prikkelen door de verscheidenheid aan teams en cliënten binnen onze organisatie. Dit geeft je energie en zet je in die modus waarin je scherp en kritisch blijft. Want jouw objectiviteit en kritische blik zien wij graag terug, dat is je kracht als begeleider in de flex. Jij houdt van flexibele inzet en tegelijkertijd wil jij je verder ontwikkelen. Je speelt een hoofdrol in het waarborgen van de kwaliteit en continuïteit van zorg en werkt tegelijkertijd aan een brede basis als zorgprofessional. Jouw ontwikkeling faciliteren wij door een persoonlijk ontwikkelbudget. Daarnaast bieden wij ook mogelijkheden voor doorstroom naar een vaste plek binnen de organisatie.

Waar ben jij van betekenis?
Je basis is afwisselend werk binnen meerdere woonteams in de regio Enschede, Losser of Almelo en omstreken. Jij wordt ingezet binnen verschillende groepen, zoals locaties waarbij de zorg en het nabije contact op de voorgrond staat, maar ook locaties waar de focus ligt op het bieden van stabiliteit en begeleiding. Binnen al deze groepen is jouw geduld en empathische houding de basis. Je bent nieuwsgierig, proactief en vindt een reflecterende houding vanzelfsprekend. Binnen de zorggroepen breng jij daarnaast ook warmte en een huiselijke sfeer waarin jij je weg weet in de non-verbale communicatie. Bij groepen waar de nadruk ligt op begeleiding is juist jouw stevigheid en transparante begeleiding van belang. Je weet flexibel te zijn in je begeleiding maar hierin wel te begrenzen. Daar waar een collega korte of langere tijd niet beschikbaar is, stap jij in. Het kan zijn dat je binnen verschillende teams wordt ingezet, maar je kunt ook voor een langere periode, waarvan maximaal  6 maanden, aan 1 team toegevoegd worden.

Wat wij daarom van jou verwachten

  • Een afgeronde zorggerichte of agogische opleiding op minimaal kwalificatieniveau 3, of je zit in je 3e jaar van je Hbo-opleiding Social Work of Verpleegkunde.

Wat jij van ons kunt verwachten

  • Flexibele inzet met de zekerheid van vaste uren. Je krijgt een contract voor het aantal uur dat we in overleg met jou afstemmen met een marge van minimaal 6 en maximaal 32 uur.
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een salaris passend bij jouw (werk)ervaring. Dat komt overeen met het salaris in FWG 35 in de CAO Gehandicaptenzorg max. € 3.360-.
  • Je bent bereid onregelmatige diensten te werken, je beheert daarbij wel je eigen agenda en maakt je eigen rooster.
  • Je krijgt een individueel ontwikkelbudget.

Procedure
Heb je gesolliciteerd en voldoe je aan de eisen, dan vindt er binnen 1 week een gesprek plaats met het flexplein.

Contact
Voor meer informatie, kun je contact opnemen met Wendy Veenstra tel.nr. 06-24320505 

VOG
De Twentse Zorgcentra is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.