Op Rondweg 22 wonen zes mannen en één vrouw met een meervoudige beperking. Hun sociaal-emotionele ontwikkelingsniveau ligt tussen de 0 en 2 jaar, terwijl hun werkelijke leeftijd tussen de 34 en 61 jaar ligt. In principe zijn alle cliënten mobiel; één cliënt gebruikt een rolstoel voor de veiligheid. Ze hebben ondersteuning nodig bij de ADL (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen), waarbij je bij één cliënt de ADL volledig overneemt. Twee cliënten krijgen 1-op-1 begeleiding.

De mogelijkheden en beperkingen van de cliënten worden vooral bepaald door de mate van hun verstandelijke beperking. We werken met een gestructureerd dagprogramma, waarmee jij als begeleider een prikkelarme, zintuiggerichte en voorspelbare omgeving kunt creëren.

Wat maakt werken op Rondweg 22 bijzonder?

De diversiteit! Je begeleidt drie jongere cliënten die gedrag laten zien, én vier oudere cliënten die rustiger en zorgbehoevender worden. Dit betekent dat je op ieder moment de uitdaging kunt opzoeken in het begeleiden van gedrag, maar ook rust en verzorging vindt in de (ondersteuning bij) ADL.

Doordat de cliënten verschillen in leeftijd, zorg- en begeleidingsbehoefte en karakter, is je werk altijd afwisselend. Geen dag is hetzelfde! Bovendien werk je in een fijn en betrokken team.

Onze cliënten hebben behoefte aan rust, reinheid en regelmaat. Vanuit die basis ondernemen we activiteiten – en daar genieten ze enorm van! Ze bewegen graag en gaan vooral in het weekend veel naar buiten. We wandelen, fietsen en skelteren veel met hen.

Drie cliënten kunnen met enige regelmaat fysiek en verbaal agressief zijn. Daarom staat het bieden van zekerheid en veiligheid altijd voorop. We proberen leuke dingen te doen, zoals een ijsje halen in het dorp, meedoen aan activiteiten of een gezellige BBQ organiseren.

Jij…

…bent samen met je collega PB’er verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorg voor de zeven cliënten. Met jouw daadkracht en organisatietalent weet je de juiste lijnen uit te zetten.

Je stelt de eigen regie van de cliënt centraal en stelt multidisciplinair het ondersteuningsplan Mijn Leven op. Je hebt lef, neemt initiatief en weet het team in hun kracht te zetten.

Ben jij gedreven en werk je met passie en betrokkenheid? Dan maken we graag kennis met jou!

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde zorggerichte of agogische opleiding op minimaal kwalificatieniveau 4.

Wat krijg je van ons?

  • Een afwisselende baan van 24 tot 32 uur per week.
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een salaris van minimaal € 2.877,- en maximaal € 4.017,- (FWG 45) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg.

Enthousiast?
Heb je interesse in deze vacature? Je mag solliciteren op deze vacature tot uiterlijk maandag 18 juli middels jouw cv en motivatiebrief. Na ontvangst van jouw sollicitatie, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Contact
Heb je vragen over de vacature? Je mag hiervoor contact opnemen met de woongroep zelf via 088-430 55 70.

VOG
De Twentse Zorgcentra is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Voorrang
De vacature staat zowel in- als extern open. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang.