Op zaterdag 09 maart 2024 organiseert de Lions Club Enschede het traditionele concert bestemd voor ouderen, minder validen en andere belangstellenden die om uiteenlopende redenen normaal gesproken niet in de gelegenheid zijn een concert te bezoeken. Het Lions Voorjaarsconcert wordt gegeven in de aula van het Stedelijk Lyceum Zuid, Tiemeister 20 in Enschede. Het concert begint om 14.30 uur en zal om ongeveer 16.30 uur afgelopen zijn.

 

Het is alweer voor de vierentwintigste keer dat het grote orkest van Concordia uit Hengelo het Lions Voorjaarsconcert voor u verzorgt. Concordia heeft voor deze middag een programma gekozen met als thema “Fabels”. U moet denken aan muziek zoals Peter en de Wolf, Carnaval der Dieren en Rapunzul, maar ook de Lion King valt daaronder. De vaste dirigent, Lute Hoekstra, staat ook nu weer garant voor een mooi muzikaal programma waarin u vele bekende melodieën zult horen. Als soliste treedt dit jaar Karin Hertsenberg op met een aantal fantastische muzikale bijdragen.

 

Het concert wordt georganiseerd en aangeboden door Lionsclub Enschede. Dit evenement kan voornamelijk worden mogelijk gemaakt door de opbrengst van de jaarlijkse oliebollenverkoop, die de Lions Club Enschede eind december van elk jaar organiseert.

 

Gasten met een eigen rolstoel zijn van harte welkom, maar in het Stedelijk Lyceum zijn ook een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar. Hoewel er in principe voor eigen vervoer gezorgd dient te worden kunnen de leden van de Lions Club proberen het vervoer van een aantal gasten naar en van de zaal verzorgen. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dat op het aanmeldingsformulier aangeven.

Begeleiders en chauffeurs (max. 1 per gast) zijn uiteraard van harte welkom het concert bij te wonen.

 

Uiterlijk tot 02 maart aanstaande kunt u zich (per post of email) voor dit voorjaarsconcert opgeven door middel van het bijgaande aanmeldingsformulier:  Documenten – JOP (detwentsezorgcentra.nl)

In verband met de veiligheidsvoorschriften van de school en gezien de grote en toenemende publieksbelangstelling van de afgelopen jaren is er kans dat bij te veel aanmeldingen de laatst ingekomen aanmeldingen niet gehonoreerd zullen kunnen worden. Voor eventuele hulp en medische zorg zijn er medewerkers van het Rode Kruis en enige artsen in de zaal aanwezig. Voor het concert en in de pauze krijgt u een consumptie aangeboden. Aan het bijwonen van dit voorjaarsconcert zijn uiteraard geen kosten verbonden.

 

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met:

Mevrouw I. Luckman,

Heutinkstraat 475, 7535AZ Enschede, ☎ 053 – 432 42 20, ireneluckman3@gmail.com

Praktische informatie

Wanneer: zaterdag 9 maart
Tijd: van 14:30 – 16.30 uur
Waar: Stedelijk Lyceum Zuid, Tiemeister 20, Enschede
Rolstoeltoegankelijk