Praktische informatie

Wanneer: donderdag 20 juni 2024
Tijd: van 10:00 – 14:30 uur
Waar: Opstappen in Almelo (Jollesweg 4)
Rolstoeltoegankelijk

Stichting GOAL gaat weer “het water op”

Ook dit jaar vaart de GOAL-Boot. Dat is niet zomaar iets, maar één met een echte GOAL-tint eraan! D.w.z. dat we u lekker gaan verwennen met koffie/thee,  verkoelende drankjes met (warme) hapjes én tussen de middag een 3 gangen-diner!!

Stichting GOAL heeft het schip De Nirvana speciaal van Deventer naar Almelo gehaald om de reistijden te beperken en zo tegemoet te komen aan de wensen van de zorg. Zo is er rekening gehouden met de tijden van vertrek en aankomst en de duur van de activiteit.

Het volledige programma:

10:00 uur     Welkom aan boord.

10.30 uur     Vertrek. De gasten krijgen een kopje koffie of thee met een plak cake.

11.30 uur     Drankje en een (warm) hapje.

12.15 uur     Aanvang diner bestaande uit; soep ~ vlees, warme groenten, appelcompote en frites ~ Coupe ijs met chocolade saus en slagroom.

13.30 uur     Kopje koffie of thee met een bonbon of een drankje met een bonbon.

14.30 uur     Aankomst en einde vaartocht.

Op deze dag zijn er extra “Spitsen van Stichting GOAL” aan boord. Zij verrichten hand- en spandiensten en zorgen er ook voor dat we deze boottocht kunnen financieren. Ze helpen bij het in- en uitstappen op de boot. Ze zijn er om gezellig contact te maken met degene die daar behoefte aan heeft en iedereen te voorzien van een kopje koffie-/thee met iets lekkers etc. Kortom; het wordt een bijzondere vaart waar we heerlijk gaan genieten van elkaar, van eten, drinken, muziek en van het prachtige Twentse landschap waar we langs varen.

Let op!

De Nirvana is een modern rivierschip en uitstekend toegankelijk voor mindervaliden  in een rolstoel. Er is ruimte voor 2 rolstoelen met een maximum breedte van 80cm. Aan boord is ook een invalidentoilet en -lift.

De kosten:

Leden: €10,-
Begeleiding: €15,-
Niet leden: €20,-

 

Je dient zelf voor vervoer naar en van de opstapplaats te zorgen.

 

Aanmelden Boottocht GOAL

"*" geeft vereiste velden aan

1
2
Gegevens cliënt(en)*
Klik op het plusje aan de rechterkant om nog een cliënt toe te voegen.
Naam cliënt
Cliëntnummer
Maakt gebruik van een rolstoel
Dieetwensen
Lid van recreatie? Ja/Nee