Header

Wij doen ons best om de informatie op de website altijd juist en actueel te houden. Ook streven we ernaar dat onze website goed bereikbaar is. Klopt er toch iets niet op de website of is de informatie niet meer actueel? Dan zijn wij niet aansprakelijk voor de mogelijke gevolgen daarvan. Dat geldt ook voor storingen, onderbrekingen of vertragingen op de website.

Beeldmateriaal

Rechthebbenden hebben nadrukkelijk toestemming gegeven aan De Twentse Zorgcentra voor het gebruik van afbeeldingen of video’s. Het is niet toegestaan om foto’s en of video’s van deze website te vermenigvuldigen, bewerken, verspreiden dan wel hierop anderszins een inbreuk te maken.

Beeldmateriaal verwijderen

Sta jij op een afbeelding en/of video en heb je daarvoor, ondanks grote mate van zorgvuldigheid, geen toestemming gegeven of wil je je toestemming intrekken? Neem dan contact op met de afdeling communicatie via communicatie@detwentsezorgcentra.nl. Wij zullen de foto of video dan zo spoedig mogelijk verwijderen.

Links naar andere websites

Soms plaatsen we op onze website een link naar andere websites. We zijn niet verantwoordelijk voor de informatie op de website waar de link naar verwijst.

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag over de inhoud of afbeeldingen op deze website? Stuur een mail naar communicatie@detwenstezorgcentra.nl.