Adres: Den Alerdinck 2 7608 CM Almelo

 De Toppers in Almelo is een dagbestedingslocatie voor volwassenen met een ernstige, matige of lichte verstandelijke beperking en met moeilijk verstaanbaar gedrag. Er wordt dagelijks gewerkt op meerdere locaties. Daar word je als deelnemer binnen een kleinere groep begeleid. Voor jouw ontwikkeling kijken we goed of de werkzaamheden die jij doet belangrijk en zinvol zijn.

Volg ons op Facebook

Een kijkje bij de Toppers

Wat kun je doen bij de Toppers?

Transport en logistiek
Licht industrieel werk
Facilitair

Transport en logistiek

Bij de Toppers gaat het vooral om werkzaamheden op het gebied van transport en logistiek. Dagelijks gaan deelnemers en begeleiders van de Toppers op pad om bestellingen af te leveren. Zij zorgen bijvoorbeeld voor de interne distributie van incontinentiemateriaal, medisch transport naar laboratoria en post- en pakketdiensten. In het magazijn van de Toppers worden deze bestellingen voorbereid voor transport.
De Toppers bezorgen ook de verse broodjes van dagbestedingslocatie HeerlijkHappy en ze helpen bij interne verhuizingen.

Licht industrieel werk

Niet alle deelnemers zijn dagelijks onderweg met de bestelbus, want je kunt bij de Toppers ook licht industrieel werk doen, zoals productiewerk of houtbewerking.

Facilitair

En er is nog meer, want werken bij de Toppers betekent ook dat je zorgt voor schone en nette werkplekken en het schoonmaken van lokale sportclubs. Verder verzorg je de koffie en thee tijdens de pauzemomenten op de ColckHof en doe je nog een paar andere huishoudelijke taken.

Is de Toppers iets voor jou?

De Toppers is een leuke plek om te werken. Je kunt veel verschillende dingen doen of kiezen voor een van de werkzaamheden. Zo doe je precies waar jij goed in bent en wat je leuk vindt. Bij de Toppers werk je altijd in kleine groepjes.

Begeleiding en ondersteuning

De begeleiders bij de Toppers zijn professioneel en kunnen ook goed omgaan met deelnemers met moeilijk verstaanbaar gedrag. Als het nodig is, geven ze intensieve begeleiding en zijn ze dichtbij.
Bij de Toppers vinden we het belangrijk dat jij werk doet dat belangrijk en zinvol is. Daarom kijken we goed naar wat jij al kunt en wat je nog wilt leren. Zo maken we een passend programma voor je.

Behandelmethode Triple-C

Bij de Toppers werken we met de methodiek Triple-C. Dit is een behandelmethode die uitgaat van menselijke behoeften, waarbij gewerkt wordt aan een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie. We zorgen er samen met jou voor dat je een zo gewoon mogelijk leven kunt leiden, ondanks je beperking. Dat doen we door samen successen te vieren, hoe klein ook. Daardoor groeit jouw vertrouwen, heb je minder stress en zorgen we ervoor dat problematisch gedrag naar de achtergrond verdwijnt.

Bereikbaarheid

Je vindt de Toppers in het gebouw van de ColckHof in Almelo in de wijk Schelfhorst. Het adres is:

Den Alerdinck 2
7608 CM Almelo

Openbaar vervoer

Er is een bushalte op ongeveer tweehonderd meter afstand.

Parkeren

Je kunt parkeren op de parkeerplaats van de Colckhof.

Route