Adres: Eikenlaan 15 7524 GD Enschede

Eikenlaan 15 is een groepswoning voor ouderen met een matige verstandelijke beperking en veel behoefte aan verpleging en verzorging. In Eikenlaan 15 is plek voor 10 bewoners. Dit is een woning inclusief dagbesteding aan huis.

De woning

Eikenlaan 15 ligt op zorgpark ’t Bouwhuis in Enschede.  Alle bewoners hebben hun eigen appartement. Dat betekent: je eigen woon-slaapkamer, keuken en badkamer. Daarnaast deel je een gezellige woonkamer en keuken met de andere bewoners.

De woning is op maat gemaakt om je met een rolstoel te kunnen bewegen door de woning. Er zijn grote deuren en brede gangen. Ook zijn er til- en hulpmiddelen, zoals een hoog-laag bad en snoezelmateriaal. Er is een gezamenlijke tuin waar je lekker buiten kunt zitten en genieten van de frisse lucht of de zon. En elk appartement heeft een eigen balkon.

Voorzieningen

Eigen woon-slaapkamer, keuken en badkamer
Gezamenlijke woonkamer en keuken
Eigen balkon en gezamenlijke tuin
Wifi
Radio & TV in de gezamenlijke woonkamer
Rolstoeltoegankelijk
Recreatieve activiteiten

Begeleiding

Onze begeleiders zijn gespecialiseerd in de verpleging en verzorging die jij nodig hebt. We zorgen ervoor dat jij voldoende rust en ontspanning ervaart. En dat je je veilig en vertrouwd voelt in je omgeving.

LACCS

In deze woning werken we met de begeleidingsmethodiek LACCS. Deze bestaat uit de vijf gebieden: lichamelijk welbevinden, alertheid, contact, communicatie en stimulerende tijdsbesteding (LACCS). Het gaat allemaal over menselijke behoeften: een lijf zonder pijn, lekker slapen, dingen doen die je leuk vindt, zo nu en dan iets nieuws ondernemen, je begrepen, geliefd en gewaardeerd voelen, en verbonden zijn met de mensen om je heen. Alle gebieden zijn even belangrijk voor een kwalitatief goed leven.

Fijne daginvulling

Samen met jou werken we aan een zo fijn mogelijke daginvulling. Dat zijn activiteiten in de woning, zoals snoezelactiviteiten.  We laten je genieten, ervaren en beleven door te voelen, ruiken, zien en proeven. Samen kijken we waar jij blij van wordt en hoe jij een zo fijn mogelijk leven kunt leiden.

Omgeving

Deze woning staat op zorgpark ’t Bouwhuis. Je hebt er veel vrijheid. En er is mooie natuur in de buurt. Alle voorzieningen liggen in de buurt van de woningen, zoals een ontmoetingsplek, een zwembad en een kinderboerderij. Je kunt er rustig en veilig fietsen en wandelen.

Openbaar vervoer

Er is een bushalte ter hoogte van Voortsweg 339. Dit is ongeveer 1 kilometer lopen vanaf de ingang van zorgpark ‘t Bouwhuis.

Parkeren

Er is een centrale parkeerplaats op Welnaweg 100. Daar kun je gratis parkeren.

Route

Ook bij ons wonen?

Wij kijken graag met jou mee of er een woning is die bij jou past. Neem contact op met ons CliëntServiceBureau. Zij helpen jou graag verder!

088 – 430 44 44Mail ons