Adres: Engelsstraat 34 7671 BV Vriezenveen

Engelsstraat 34 is een groepswoning voor jeugd en (jong)volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en veel behoefte aan verpleging en verzorging. In Engelsstraat 34 is plek voor 9 bewoners. Dit is een woning inclusief dagbesteding aan huis.

De woning

Engelsstraat 34 ligt in de wijk Centrum-Vriezenveen in Vriezenveen. Alle bewoners hebben hun eigen appartement. Dat betekent: je eigen woon-slaapkamer, keuken en badkamer.  Daarnaast deel je een gezellige woonkamer en keuken met de andere bewoners. Elk appartement heeft een eigen terras waar je lekker buiten kunt zitten en genieten van de frisse lucht of de zon. Ook is er een gezamenlijke, omheinde tuin waar je gebruik van kunt maken.

De woning is op maat gemaakt om je met een rolstoel te kunnen bewegen door de woning. Er zijn grote deuren en brede gangen. Ook zijn er til- en hulpmiddelen, zoals een hoog-laag bad en snoezelmateriaal.

Voorzieningen

Eigen woon-slaapkamer, keuken en badkamer
Gezamenlijke woonkamer en keuken
Gezamenlijke, omheinde, tuin en eigen terras
Wifi
Radio & TV
Rolstoeltoegankelijk
Recreatieve activiteiten

Begeleiding

Onze begeleiders zijn gespecialiseerd in de verpleging en verzorging die jij nodig hebt. We zorgen ervoor dat jij voldoende rust en ontspanning ervaart. En dat je je veilig en vertrouwd voelt in je omgeving.

LACCS

In deze woning werken we met de begeleidingsmethodiek LACCS. Deze bestaat uit de vijf gebieden: lichamelijk welbevinden, alertheid, contact, communicatie en stimulerende tijdsbesteding (LACCS). Het gaat allemaal over menselijke behoeften: een lijf zonder pijn, lekker slapen, dingen doen die je leuk vindt, zo nu en dan iets nieuws ondernemen, je begrepen, geliefd en gewaardeerd voelen, en verbonden zijn met de mensen om je heen. Alle gebieden zijn even belangrijk voor een kwalitatief goed leven.

Fijne daginvulling

Samen met jou werken we aan een zo fijn mogelijke daginvulling. Dat zijn activiteiten in de woning, zoals snoezelactiviteiten.  We laten je genieten, ervaren en beleven door te voelen, ruiken, zien en proeven. Samen kijken we waar jij blij van wordt en hoe jij een zo fijn mogelijk leven kunt leiden.

Omgeving

Deze woning staat in de wijk Centrum-Vriezenveen in Vriezenveen. Er is in de buurt onder andere een bakker, een slager en een supermarkt.  Daarnaast is er nog een park en een speeltuin.

Openbaar vervoer

Er is een bushalte op loopafstand.

Parkeren

Je kunt parkeren in de straat.

Route

Ook bij ons wonen?

Wij kijken graag met jou mee of er een woning is die bij jou past. Neem contact op met ons CliëntServiceBureau. Zij helpen jou graag verder!

088 – 430 44 44Mail ons