Adres: Grasklokje 5-7 7443 TX Nijverdal

Grasklokje 5-7 is een groepswoning voor volwassenen en ouderen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en veel behoefte aan verpleging en verzorging. In Grasklokje 5-7  is plek voor 6 bewoners.

De woning

Grasklokje 5-7 ligt in de Kruidenwijk in Nijverdal. Het is een gezellige groepswoning. Je deelt met je medebewoners een sfeervolle woonkamer, keuken en badkamer.  Je hebt wel je eigen slaapkamer.  Daarnaast is er een gezamenlijke omheinde tuin waar je lekker buiten kunt zitten en genieten van de frisse lucht of de zon.

De woning is op maat gemaakt om je met een rolstoel te kunnen bewegen door de woning. Er zijn grote deuren en brede gangen. Ook zijn er til- en hulpmiddelen, zoals een hoog-laag bad en snoezelmateriaal.

Voorzieningen

Eigen slaapkamer
Gezamenlijke woonkamer, keuken en badkamer(s)
Gezamenlijke omheinde tuin
Wifi
Radio & TV
Rolstoeltoegankelijk
Recreatieve activiteiten

Begeleiding

Onze begeleiders zijn gespecialiseerd in de verpleging en verzorging die jij nodig hebt. We zorgen ervoor dat jij voldoende rust en ontspanning ervaart. En dat je je veilig en vertrouwd voelt in je omgeving.

LACCS

In deze woning werken we met de begeleidingsmethodiek LACCS. Deze bestaat uit de vijf gebieden: lichamelijk welbevinden, alertheid, contact, communicatie en stimulerende tijdsbesteding (LACCS). Het gaat allemaal over menselijke behoeften: een lijf zonder pijn, lekker slapen, dingen doen die je leuk vindt, zo nu en dan iets nieuws ondernemen, je begrepen, geliefd en gewaardeerd voelen, en verbonden zijn met de mensen om je heen. Alle gebieden zijn even belangrijk voor een kwalitatief goed leven.

Fijne daginvulling

Samen met jou werken we aan een zo fijn mogelijke daginvulling. Dat kunnen activiteiten in de woning zijn, zoals snoezelactiviteiten. Of op een andere locatie. We laten je genieten, ervaren en beleven door te voelen, ruiken, zien en proeven. Samen kijken we waar jij blij van wordt en hoe jij een zo fijn mogelijk leven kunt leiden.

Omgeving

Deze woning staat in de Kruidenwijk in Nijverdal. Er is een speeltuin in de buurt.

Openbaar vervoer

Er is geen openbaar vervoer dichtbij.

Parkeren

Je kunt parkeren in de straat.

Route

Ook bij ons wonen?

Wij kijken graag met jou mee of er een woning is die bij jou past. Neem contact op met ons CliëntServiceBureau. Zij helpen jou graag verder!

088 – 430 44 44Mail ons