Adres: Den Alerdinck 2 7608 CM Almelo

HeerlijkHappy is een dagbestedingslocatie voor volwassenen met een lichte- tot matige verstandelijke beperking. Hier krijg je alle ruimte om op een veilige en verantwoorde werkplek binnen de horeca aan de slag te gaan. Er is een restaurant en terras waar bezoekers kunnen eten en drinken. Het is ook mogelijk om een bestelling bij ons op te halen of te laten bezorgen.

Volg ons op Facebook

Bakkerij en restaurant HeerlijkHappy

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30 – 15.30 uur.

  • Lunch en warme gerechten, koffie en gebak
  • Of bestellen en zelf ophalen/laten bezorgen
  • Feesten en partijen

Bekijk de bestellijst van HeerlijkHappy (pdf)

Vragen of bestellen?

Bel 088 – 430 41 55 of mail heerlijkhappy@detwentsezorgcentra.nl.

Een kijkje bij HeerlijkHappy

Wat kun je doen bij HeerlijkHappy?

Bakken en koken
Gastheerschap
Eten en drinken
Persoonlijke ontwikkeling

Activiteiten

Bij HeerlijkHappy kun je werken in de bakkerij, de keuken of in de bediening van het restaurant. Klanten kunnen plaatsnemen in het restaurant of op het terras en soms worden hier feesten gegeven.

Bakken en koken

In de professionele bakkerij en chocolaterie van HeerlijkHappy mag je overheerlijke taarten, koeken, broodjes, chocoladeproducten en andere specialiteiten maken. In onze keuken maak je lunches en warme maaltijden voor medewerkers en bezoekers. We letten erg goed op kwaliteit en hygiëne .

Gastheerschap

Iedere klant van HeerlijkHappy wordt vriendelijk ontvangen door gastheren en gastvrouwen. Zij nemen bestellingen op, zetten koffie en serveren uit. De gastheren en gastvrouwen houden het restaurant netjes en schoon. Als je gastheer of gastvrouw wilt worden, dan heb je meestal eerst in de keuken of in de bakkerij gewerkt.

Eten en drinken

In het restaurant en op het terras kunnen gasten terecht voor een heerlijke lunch of warme maaltijd. Op de menukaart staat een breed assortiment van taart, broodjes en koeken die jij maakt voor de gasten. De gasten kunnen ook bestellingen doorgeven.

Persoonlijke ontwikkeling

We vinden het belangrijk dat jij doet waar ze blij van wordt. Dat lukt alleen door goed naar jou te luisteren en je in jouw kracht te zetten. Het team van begeleiders en tevens vakmensen is fulltime aanwezig voor ondersteuning en instructie, maar alleen wanneer nodig. Daardoor kan jij jezelf zich verder ontwikkelen, op je eigen wijze en in je eigen tempo.

Leer-werklijnen

Bij HeerlijkHappy wordt gewerkt met de leer-werklijn ‘Horeca’. Dit betekent dat jij als deelnemer getraind wordt in het onderhouden en misschien wel vergroten van je vaardigheden. Op die manier kun je jezelf ontwikkelen, leer je om te werken en om mee te doen aan de maatschappij. Je kunt ook certificaten behalen. Daarmee laat je zien dat je zelfstandig bepaalde werkzaamheden kunt doen. Deze certificaten zorgen ervoor dat je misschien in dienst kunt gaan bij andere bedrijven in de buurt. Wij stimuleren je om het beste uit jezelf te halen.

Is HeerlijkHappy iets voor jou?

Bij HeerlijkHappy is het gezellig en het werk is leuk en afwisselend. Hou jij van bakken, koken en klanten helpen? Dan zal je het bij HeerlijkHappy erg leuk vinden!

Begeleiding en ondersteuning

De begeleiders van HeerlijkHappy vinden het belangrijk dat je doet waar je blij van wordt. En dat jij je ontwikkelt op je eigen manier en in je eigen tempo. Daarom luisteren ze goed naar wat jij wilt. Elke dag zijn de professionele begeleiders aanwezig voor ondersteuning en om instructies te geven. Het zijn echte vakmensen die weten hoe het is om in de horeca te werken.

Behandelmethode Triple-C

Bij HeerlijkHappy werken we met de methodiek Triple-C. Dit is een behandelmethode die uitgaat van menselijke behoeften, waarbij gewerkt wordt aan een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie. We zorgen er samen met jou voor dat je een zo gewoon mogelijk leven kunt leiden, ondanks je beperking. Dat doen we door samen successen te vieren, hoe klein ook. Daardoor groeit jouw vertrouwen, heb je minder stress en zorgen we ervoor dat problematisch gedrag naar de achtergrond verdwijnt.

Bereikbaarheid

Je vindt HeerlijkHappy in het gebouw van de ColckHof in Almelo in de wijk Schelfhorst. Het adres is:

Den Alerdinck 2
7608 CM Almelo

Openbaar vervoer

Er is een bushalte op ongeveer tweehonderd meter afstand.

Parkeren

Je kunt parkeren op de parkeerplaats van de Colckhof.

Route