Adres: Rondweg 37 7581 KA Losser

Rondweg 37 is een groepswoning voor volwassenen met een ernstige verstandelijke beperking, met moeilijk verstaanbaar gedrag. In Rondweg 37 is plek voor 7 bewoners.

De woning

Rondweg 37 ligt op zorgpark de LosserHof in Losser. Het is een gezellige groepswoning. Je deelt met je medebewoners een sfeervolle woonkamer en keuken. Je hebt wel je eigen woon-slaapkamer met badkamer en toilet. Elke woon-slaapkamer heeft een eigen terras waar je lekker buiten kunt zitten en genieten van de frisse lucht of de zon. Ook is er een gezamenlijke omheinde tuin waar je gebruik van kunt maken.

Voorzieningen

Eigen woon-slaapkamer met badkamer en toilet
Gezamenlijke woonkamer en keuken
Gezamenlijke omheinde tuin en eigen terras
Wifi
Radio & TV (in de gezamenlijke woonkamer)
Rolstoeltoegankelijk
Recreatieve activiteiten

Begeleiding

We vinden het ontzettend belangrijk dat jij je begrepen Ć©n thuis voelt bij ons. Daarom zorgen we voor persoonlijke ondersteuning die past bij jouw behoefte. Onze begeleiders zijn dichtbij en zorgen voor rust en overzicht, zodat jij je ontspannen en veilig voelt.

Triple-C

In deze woning werken we met de methodiek Triple-C. Dit is een begeleidingsmethodiek die uitgaat van menselijke behoeften. We zorgen er samen met jou voor dat je een zo gewoon mogelijk leven kunt leiden, ondanks je beperking. Dat doen we door samen successen te vieren, hoe klein ook. Daardoor groeit jouw vertrouwen, heb je minder stress en zorgen we ervoor dat problematisch gedrag naar de achtergrond verdwijnt.

Fijne daginvulling

Samen met jou werken we aan een zo fijn mogelijke daginvulling. Dat kunnen activiteiten in de woning zijn. Of op een andere locatie. Denk aan werken met dieren, inpakwerk, klusjes doen of creatief bezig zijn met klei of verf. In je vrije tijd ondernemen we ook veel leuke en gezellige activiteiten, zoals wandelen, fietsen of ergens een ijsje eten.

Omgeving

Deze woning staat op zorgpark De LosserHof. Je hebt er veel vrijheid. En er is mooie natuur in de buurt. Alle voorzieningen liggen in de buurt van de woningen, zoals een ontmoetingsplek, een zwembad en een kinderboerderij. Je kunt er rustig en veilig fietsen en wandelen.

Openbaar vervoer

Er is een bushalte voor de ingang van zorgpark De LosserHof, aan de Oldenzaalsestraat.

Parkeren

Er is een centrale parkeerplaats waar je je auto kunt parkeren.

Route