Header

Fysiotherapie

Fysiotherapie gaat over je houding en hoe je beweegt. Een fysiotherapeut helpt je met advies en oefeningen die lichamelijke klachten voorkomen, verhelpen of verminderen.

Meer over fysiotherapie

Medische dienst

Heb je een vraag over je gezondheid? Of heb je een lichamelijke klacht? Dan kun je terecht bij onze artsen en verpleegkundigen van de medische dienst.

Meer over de medische dienst

Tandheelkunde

Onze tandartsen, mondhygiënisten en tandartsassistenten staan voor je klaar om jouw mond zo gezond mogelijk te houden. Of je nu een gaatje hebt of er een verstandskies doorkomt.

Meer over tandheelkunde

Muziektherapie

Muziek heeft grote invloed op de stemming van mensen. Tijdens muziektherapie gebruiken we muziek om aan jouw doelen te werken. We luisteren naar muziek en maken het zelf.

Meer over muziektherapie

Speltherapie

Vind je het lastig om over je problemen te praten? Dan is speltherapie een goede oplossing om met nieuw gedrag te experimenteren.

Meer over speltherapie

Diëtetiek en voeding

Vragen over voeding kun je stellen aan de diëtisten. Niet alleen als je wilt afvallen, maar voor alle vragen over voeding kun je bij ons terecht.

Meer over diëtetiek en voeding

Psychomotorische therapie

Bij psychomotorische therapie hebben we het over jouw gevoelens, zonder erover te praten. Met sport en spel kom je in beweging of sta je letterlijk stil bij je eigen ervaringen.

Meer over psychomotorische therapie

Logopedie

Logopedie is voor iedereen die hulp nodig heeft bij communiceren. Of dat nou in de vorm van praten of op andere manieren is.

Meer over logopedie

Systeemtherapie

Systeemtherapie helpt jouw gezin om met jou te communiceren en geeft handvaten om op een fijne manier met elkaar om te gaan.

Meer over systeemtherapie

Gezinsbehandeling

Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling (IAG) is een behandeling voor gezinnen met een kind met een lichte verstandelijke beperking.

Meer over gezinsbehandeling

Ergotherapie

Ergotherapie helpt je om dagelijkse activiteiten uit te voeren of om deel te nemen aan activiteiten in je eigen omgeving.

Meer over ergotherapie

Psychodiagnostiek

Psychodiagnostiek helpt je om jezelf beter te leren kennen. We kijken waar je tegenaan loopt en waar jij hulp nodig hebt.

Meer over psychodiagnostiek

Gedragskunde

Een gedragskundige probeert jou zo goed mogelijk te leren kennen. Zo kan deze bepalen welke begeleiding en ondersteuning het beste bij jou past.

Meer over gedragskunde

Geestelijke verzorging

Een geestelijk verzorger helpt je wanneer je het mentaal moeilijk hebt. Samen gaan we op zoek naar wat jou kracht en inspiratie geeft.

Meer over geestelijke verzorging

Interventiespecialist

Bij een verandering kun je ander gedrag krijgen. Een interventiespecialist helpt jou met begrip en het vinden van oplossingen.

Meer over de interventiespecialist

Hoe kan ik me aanmelden voor een behandeling?

Wil je je aanmelden voor zorg of een behandeling? Of heb je een vraag?  Neem contact op met ons CliëntServiceBureau: zij helpen je graag verder.
 
088 – 430 44 44Mail ons